04 Dhjetor 2022

Adresohet nevoja për raportimin e të dhenave të turizmit në ASK

Prishtinë, 14 nëntor - Oda e Hotelierisë dhe Turizmit të Kosovës (OHTK) dhe Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK)  tryezën me temën “Adresimi i nevojës dhe rëndësisë për raportimin e të dhënave të turizmit nga bizneset në Agjencinë e Statistikave të Kosovës”.

Në tryezë do të marrin pjesë përfaqësues të Swisscontact, të Agjencisë të Statistikave të Kosovës, përfaqësues të Komunës të Prishtinës dhe të Komunës së Mitrovicës si dhe përfaqësues të njësive akomoduese hoteleve, moteleve, hoteleve, bujtinave etj të rajonit të Prishtinës dhe Mitrovicës.  
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 dhjetor 2022

- Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, së bashku me Ministrin e Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati dhe Ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, prezantojnë buxhetin për vitin 2023 para qytetarëve të Komunës së Gjakovës. (Shkolla e Muzikës “Prenk Jakova”, Gjakovë, ora 15:00)