18 Gusht 2022

,,Urata", shitorja nr. 20 tërhiqet nga likuidimi

Prishtinë, 11 tetor - Agjencia Kosovare e Privatizimit (AKP) njofton se ka tërhequr nga likuidimi me shitje të aseteve nr. 4. Njësinë nr.13: Urata Shitorja nr. 20 Prishtinë, që gjendet në lagjen Dardania në Prishtinë me sipërfaqe prej përafërsisht 110 m².

Kjo njësi ishte paraparë të privatizohen përmes procesit të likuidimit me shitje të aseteve numër 4 me datën 13 Tetor 2010, bashkë me 20 Njësi/Asete të tjera. 


Lista e tenderëve për privatizim për shitjen e aseteve numër 4, përmban 20 Njësi.

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 gusht 2022

 - Mbahet seanca në rastin e falsifikimit të tenderit 800 mijë euro për rinovimin e objektit të PSRK-së ndaj të akuzuarit Tahir Sopa, përfaqësues i firmave “NBT ING SHPK” dhe “NPN Bajramaj”. (Pallati i Drejtësisë, ora 9:30)

- Komuna e Rahovecit mbant dëgjimi publik për buxhetin e vitit 2023 më bashkësit lokale, lagjet urbane dhe përfaqesues të shkollave. (Shtëpia e Kulturës 'Mensur Zyberaj' në Rahovec, ora 10:00)

- Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës mban konferencë për media e cila ndërlidhet me shpalljen e grevës së përgjithshme. (Zyrat e BSPK-së, ora 13:00)

- Fondacioni Shtatëmbëdhjetë organizon hapjen e programit Rezidenca 17. (Shtëpia e Hivzi Sulejmanit në lagjen Taslixhe, ora 18:00)