29 Janar 2023

Bankat e Serbisë të brengosura për papunësinë në Kosovë

Beograd, 15 gusht - Urrejtja e pafund dhe propaganda armiqësore e Serbisë vazhdon edhe më tutje ndaj Kosovës. Portali bankar Bankersrbije.com ka shënuar një artikull në faqen e sajë kinse ajo është e brengosur për papunësinë në Kosovë e cila sipas saj arrinë në 50%.

Poashtu ky portal ka sjellur statistikat e përgënjeshturara të import-exportit mes Kosovës dhe Shqipërisë ku kinëse një expert i ashtuquajtur Nenad Vasiq spjegon se Kosova importon nga Shqipëria  vlerën vjetore prej 28 milionë dollarë ndërsa exporton 13 milionë dollarë.comeze.net

Kalendari

Ngjarjet e datës 29 janar 2023

- Mbahet Konventa e VII zgjedhore e Rinisë Demokratike të Kosovës ku prezentë do të jetë edhe Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi. (Klan Arena, ora 12:00)