04 Dhjetor 2022

Siguri

Gjykata Supreme e vërtetoi dënimin e Nexhat Dacit

Prishtinë, 15 korrik - Një trup gjykues i përzier me dy gjykatës kosovar dhe një të EULEX-it në Gjykatën Supreme, në aktvendimin e tyre lidhur me ankesën e parashtruar, kryesisht e kanë konfirmuar ndërsa e kanë ndryshuar... Lexo

Krimi bashkon shqiptarët e serbët

Beograd, 15 korrik - Drejtori i organizatës joqeveritare i Qendrës për rajonalizim nga Novi Sadi (Vojvodinë), Aleksandër Popov, ka deklaruar se përgjatë kufirit... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 dhjetor 2022

- Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, së bashku me Ministrin e Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati dhe Ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, prezantojnë buxhetin për vitin 2023 para qytetarëve të Komunës së Gjakovës. (Shkolla e Muzikës “Prenk Jakova”, Gjakovë, ora 15:00)