10 Maj 2021

Opinion

Krimi institucional

Fatkeqësisht për rastet e korrupsionit dhe kriminalitetit, ashtu siç po ndodh dhe siç po kemi praktika në terren, nuk po inicohen hetime. Kjo tashmë është... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 9 Maj 2021

- Familja Haliti nga Gjilani mban konferencë për medie lidhur me vdekjen e tre anëtarëve të saj në Shqipëri. (Rr. Hamdi Pogragja, Gjilan, ora 11:00)

- Koordinatori i Qendrës së Vaksinimit në Prishtinë, Niman Bardhi mban konferencë për medie. (Salla “1 Tetori”, ora 12:00)