04 Dhjetor 2022

Opinion

Si po hyjnë partitë politike në zgjedhje

Tani kur jemi në prag të fillimit të fushatës zgjedhore Partitë politike pas hartimit të listave zgjedhore kanë filluar shpalosjen e programeve të tyre dhe aktivitetet për t’i bindur votuesin e tyre qoftë atë tradicional apo edhe votuesin... Lexo

Janarët e Përflakur

Populli shqiptar gjatë historisë së tij të lavdishme mijëra vjeçare, luftoi në mbrojtje të territorit, dinjitetit, nderit e tokës së tij, por... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 dhjetor 2022

- Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, së bashku me Ministrin e Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati dhe Ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, prezantojnë buxhetin për vitin 2023 para qytetarëve të Komunës së Gjakovës. (Shkolla e Muzikës “Prenk Jakova”, Gjakovë, ora 15:00)