27 Nëntor 2022

Sot hapet panairi tradicional Natyra 2010

Prishtinë, 10 qershor - Edicioni i gjashtë i panairi tradicional të mobilierisë dhe industrisë së drurit në Kosovë Natyra 2010 organizohet sërish nga Shoqata e Përpunuesve te Drurit të Kosovës, me mbështetje të Programit për Ndërmarrje Private të Kosovës (KPEP) të USAID-it dhe Agjensionit për Promovim të Investimeve në Kosovë-IPAK. 

Në këtë panair marrin pjesë si ekspozues shumë kompani nga Kosova, Shqipëria, Italia, Kroacia, Serbia dhe vende të tjera. Panairi Natyra 2010 ju ofron dyer, dritare, kuzhina, enterier dhe makineri për përpunuesit e drurit-teknologji.

Në ceremoninë e hapjes marrin pjesë Presidenti i Kosovës Fatmir Sejdiu, Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Lutfi Zharku, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural Blerand Stavileci, Drejtoresha e Misionit të USAID/Kosovë Patricia Rader, Drejtor i KPEP David Cowles.

Panairi hapet në zonën Industriale Prishtinë, përballë Maxi Market në ora 11:00.

Kalendari

Ngjarjet e datës 27 nëntor 2022

- Në shënim të 110-vjetorit të Pavarësisë Shqipërisë do të mbahet mbledhje e përbashkët e Kuvendit të Republikës së Kosovës dhe Kuvendit të Republikës së Shqipërisë. (Kuvendi i Shqipërisë në Tiranë, ora 10:00)

- Me rastin e Ditës së Forcës, Ministria e Mbrojtjes dhe Forca e Sigurisë së Kosovës organizojnë “Ditën e Hapur’’ në të cilën do të marrin pjesë edhe udhëheqësit më të lartë shtetërorë, si dhe përfaqësuesit ushtarakë e diplomatikë të vendeve partnere. (Kazerma “Adem Jashari”, ora 12:00)