27 Nëntor 2022

Sot bëhet promovimi i produktit më të ri bankar, Mobile Banking

Prishtinë, 10 qershor - Sot në lokalet e Bankës për Biznes bëhet promovimi i produktit më të ri bankar, i quajtur Mobile Banking.

Ky aplikacion ju mundëson klientëve informimin në kohë reale lidhur me llogarinë e tyre, ju mundëson transaksionet e ndryshme si transfere, pagesa në valuta të ndryshme etj.

Siguria e përdorimit është e nivelit më të lartë përmes teknologjisë së avancuar që mundëson komunikim plotësisht të sigurtë përmes kanalit të mbrojtur.

Prandaj shfrytëzuesit mund ta përdorin MobileBanking pa kurrfarë rreziku përmes rrjetave publike të komunikimit si GSM apo WiFi.

Për identifikim të shrytëzuesit përdoret teknologjia RSA dhe tokenat mobil ndërsa i tërë komunikimi me sistemin e bankës është i enkriptuar me teknologjinë 3DES.

 Produkti është i pari i kësaj natyre në Kosovë dhe është zhvilluar dhe implementuar nga Asseco SEE(ish-PRONET).  

Kalendari

Ngjarjet e datës 27 nëntor 2022

- Në shënim të 110-vjetorit të Pavarësisë Shqipërisë do të mbahet mbledhje e përbashkët e Kuvendit të Republikës së Kosovës dhe Kuvendit të Republikës së Shqipërisë. (Kuvendi i Shqipërisë në Tiranë, ora 10:00)

- Me rastin e Ditës së Forcës, Ministria e Mbrojtjes dhe Forca e Sigurisë së Kosovës organizojnë “Ditën e Hapur’’ në të cilën do të marrin pjesë edhe udhëheqësit më të lartë shtetërorë, si dhe përfaqësuesit ushtarakë e diplomatikë të vendeve partnere. (Kazerma “Adem Jashari”, ora 12:00)