07 Gusht 2022

Rehabilitohet rrjeti i ujësjellësit në qytetin e Obiliqit

Prishtinë, 18 dhjetor - Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar për punime teknike në qytetin e Obiliqit, rehabilitimin e rrjetit të ujësjellësit dhe ndrrimin e gypit të ujit me diametër fi 150 mm në Parkun e qytetit të Obiliqit “Adem Preniqi”, i cili është në ndërtim e sipër.

Si shkak i këtij rehabilitimi gjatë ditës së sotme do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm nga ora 11:00-15:00 për pjesën më të madhe të këtij qyteti.

Këto punime do të realizohen në kuadër të përmirësimit të vazhdueshëm të infrastrukturës së rrjetit të ujësjellësit, për konsumatorët e KRU ”Prishtina” sh.a.

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2022

 - Universiteti i Biznesit dhe Teknologjisë mban konferencën e Akademikëve të Diasporës. (Parku Shkencor Inovativ i UBT-së në Lipjan, ora 9:00)

- Qendra e Lëvizjes Vetëvendosje! në Prishtinë mban konferencë për media. (Pallati i Drejtësisë, objekti A, ora 11:30)

- Grupi Parlmentar i Lëvizjes Vetëvendosje! mban konferencë për media. (Holli i Kuvendit. ora 14:00)

- Fondacioni Lumbardhi hap ekspozitën " Çka nëse historia do të na përkiste neve?" të kuruar nga Kumjana Novakova. (Shtëpia e Shani Efendiut në Prizren, ora 20:00)

- Dokufest dhe Lumbardhi organizojnë koncertin e Hercules & Love Affair. (Kino Bahçe!, ora 20:00)