07 Gusht 2022

Pastrohen dhe dezinfektohen rezervuarët e ujit në Lipjan

Lipjan, 9 korrik - Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Prishtina" (KRUP) ka njoftuar konsumatorët e komunës së Lipjanit, se gjatë ditës së sotme duke filluar nga ora 11:00 deri në orën 18:00 nuk do të ketë furnizim me ujë të pijshëm.

Arsyeja e kësaj ndërprerje është pastrimi dhe dezinfektimi i rezervuarëve si dhe kyçja e gypit të ri të ujit,  HDPE 100 D = 400 mm PN 10 bar në rezervuar të qytetit.

"Ju falënderojmë për mirëkuptim dhe çdo investim në rrjetin e ujësjellësit realizohet për ofrimin e shërbimeve gjithnjë e më cilësore", thekson KRUP.

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2022

 - Universiteti i Biznesit dhe Teknologjisë mban konferencën e Akademikëve të Diasporës. (Parku Shkencor Inovativ i UBT-së në Lipjan, ora 9:00)

- Qendra e Lëvizjes Vetëvendosje! në Prishtinë mban konferencë për media. (Pallati i Drejtësisë, objekti A, ora 11:30)

- Grupi Parlmentar i Lëvizjes Vetëvendosje! mban konferencë për media. (Holli i Kuvendit. ora 14:00)

- Fondacioni Lumbardhi hap ekspozitën " Çka nëse historia do të na përkiste neve?" të kuruar nga Kumjana Novakova. (Shtëpia e Shani Efendiut në Prizren, ora 20:00)

- Dokufest dhe Lumbardhi organizojnë koncertin e Hercules & Love Affair. (Kino Bahçe!, ora 20:00)