07 Gusht 2022

Ndrrohet gypi i ujit, mbesin pa ujë lagja e Muhaxhirëve dhe Bregu i Diellit

Prishtinë, 2 tetor - Kompania Rajonale e Ujësjellesit Prishtina po bën përpjekje të vazhdueshme në zgjidhjen e problemeve të infrastrukturës së rrjetit të ujësjellësit, gjithnjë për ofrim më të mirë të shërbimeve për të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit.

Andaj, gjatë ditës së sotme KRU Prishtina do të realizojë punime teknike në infrastrukturë , konkretisht do të ndrrohet gypi i ujit AC fi 350 mm dhe do të vendoset gyp i ri.

"Përgjatë punimeve, ne jemi të detyruar të ndërpresim furnizimin me ujë të pijshëm për dy lagje të Prishtinës: Lagjja e Muhaxhirëve dhe lagjja Bregu i Diellit", bën të ditur KRU Prishtina.

Përpjekjet e ekipeve të mirëmbajtjes dhe operimit do të jenë maksimale për realizim sa më të shpejt të këtyre punimeve,  shumë të rëndësishme për dy lagjet e kryeqytetit.

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2022

 - Universiteti i Biznesit dhe Teknologjisë mban konferencën e Akademikëve të Diasporës. (Parku Shkencor Inovativ i UBT-së në Lipjan, ora 9:00)

- Qendra e Lëvizjes Vetëvendosje! në Prishtinë mban konferencë për media. (Pallati i Drejtësisë, objekti A, ora 11:30)

- Grupi Parlmentar i Lëvizjes Vetëvendosje! mban konferencë për media. (Holli i Kuvendit. ora 14:00)

- Fondacioni Lumbardhi hap ekspozitën " Çka nëse historia do të na përkiste neve?" të kuruar nga Kumjana Novakova. (Shtëpia e Shani Efendiut në Prizren, ora 20:00)

- Dokufest dhe Lumbardhi organizojnë koncertin e Hercules & Love Affair. (Kino Bahçe!, ora 20:00)