07 Gusht 2022

Dëmtohet gypi i Ujësjellesit në lagjen "Nic", mbesin pa ujë disa lagje

Prishtinë, 24 shtator - Punimet individuale, gërmimet private shpeshherë po krijojnë probleme në sistemin e rrjetit të ujësjellësit.

Kompania Rajonale e Ujësjellesit Prishtina ka bërë të ditur se mbremë rreth orës 20:00 është dëmtuar gypi i ujit me diametër fi 250 mm në lagjen "Nic", nga disa gërmime private.

''Me këtë rast, ne do e ndërprejmë furnizimin me ujë nga ai gyp, deri në sanimin e defektit, i cili defekt merr kohë deri ditën e nesërme për shkak të ndërlikueshmërisë së rastit'', thekson KRUP.

Pa furnizim me ujë të pijshëm mbesin: Lagjja" Nic", lagjja" Veternik" pjesët kah lagjja " Qëndresa", Çagllavica dhe fshati Miradi. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2022

 - Universiteti i Biznesit dhe Teknologjisë mban konferencën e Akademikëve të Diasporës. (Parku Shkencor Inovativ i UBT-së në Lipjan, ora 9:00)

- Qendra e Lëvizjes Vetëvendosje! në Prishtinë mban konferencë për media. (Pallati i Drejtësisë, objekti A, ora 11:30)

- Grupi Parlmentar i Lëvizjes Vetëvendosje! mban konferencë për media. (Holli i Kuvendit. ora 14:00)

- Fondacioni Lumbardhi hap ekspozitën " Çka nëse historia do të na përkiste neve?" të kuruar nga Kumjana Novakova. (Shtëpia e Shani Efendiut në Prizren, ora 20:00)

- Dokufest dhe Lumbardhi organizojnë koncertin e Hercules & Love Affair. (Kino Bahçe!, ora 20:00)