27 Nëntor 2022

Kryetari Hykolli vizitoi punëtorët grevistë të KEDS-it dhe KESCO-s

Prishtinë, 13 maj - Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës është duke e përcjellë me vëmendje grevën disa ditëshe të punëtorëve të KEDS-it dhe KESCO-s, dhe sot, Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës, Dr. Atdhe Hykolli, vizitoi punëtorët grevistë të KEDS-it dhe KESCO-s.

Kryetari i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës, Dr. Atdhe Hykolli, i dëgjoi shqetësimet dhe kërkesat e punëtorëve grevistë dhe u zotua se Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës do të jetë krah tyre deri në realizimin e kërkesave duke u solidarizuar me ta deri sa Bordi dhe Menaxhmenti i KEDS-it dhe KESCO-s të reflektojë e të përmbushë kërkesat e tyre të arsyeshme.

Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës përkrah fuqishëm kërkesat e arsyeshme të punëtorëve të KEDS-it dhe KESCO-s dhe pret që Bordi dhe Menaxhmenti i KEDS-it dhe KESCO-s t’i dëgjojë dhe t’i përmbushin kërkesat e arsyeshme të punëtorëve.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 27 nëntor 2022

- Në shënim të 110-vjetorit të Pavarësisë Shqipërisë do të mbahet mbledhje e përbashkët e Kuvendit të Republikës së Kosovës dhe Kuvendit të Republikës së Shqipërisë. (Kuvendi i Shqipërisë në Tiranë, ora 10:00)

- Me rastin e Ditës së Forcës, Ministria e Mbrojtjes dhe Forca e Sigurisë së Kosovës organizojnë “Ditën e Hapur’’ në të cilën do të marrin pjesë edhe udhëheqësit më të lartë shtetërorë, si dhe përfaqësuesit ushtarakë e diplomatikë të vendeve partnere. (Kazerma “Adem Jashari”, ora 12:00)