04 Dhjetor 2022

Energjetikë

Shqipëria superfuqi energjetike

Tiranë, 19 qershor - Në një raport të fundit të “Bankwatch Network” lidhur me detyrimin që kanë vendet e BE-së për të prodhuar apo importuar energji elektrike të rinovueshme, rezulton se Italia deri në vitin 2016 duhet të... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 dhjetor 2022

- Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, së bashku me Ministrin e Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati dhe Ministrin e Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, prezantojnë buxhetin për vitin 2023 para qytetarëve të Komunës së Gjakovës. (Shkolla e Muzikës “Prenk Jakova”, Gjakovë, ora 15:00)