02 Shkurt 2023

Mitrovicë, Përzgjidhen përfituesit e bursave për studentë

Mitrovicë, 24 mars  - Komisioni për përzgjedhjen e përfituesve të bursave për studentë, i formuar me vendim të kryetarit të komunës së Mitrovicës, pasi ka shqyrtuar të gjitha aplikacionet e arritura në bazë të konkursit në afatin ligjor ka marrë vendim për përzgjedhjen e përfituesve të bursave. Komisioni ka konstatuar se janë respektuar të gjitha procedurat dhe afatet ligjore të shpallura në konkursin për ndarjen e bursave për studentë të rregullt.

Përfituesit e 15 bursave për studentë që studiojnë në fakultetet e Komunës së Mitrovicës janë:  Edmond Pllana, FXM, Gjeologji, Shukri Pllana, FXM, Gjeologji, Fidan Ferati, FXM, Gjeologji, Belkize Kerolli, FSHTA, Informatikë, Ajla Hasani, FSHTA, Informatikë, Metije Rexhepi, FSHTA, Informatikë, Syndyz Berani, FSHTA, Informatikë, Valentina Hetemi, FXM, Mbrojtje e mjedisit, Albulena Shala, FXM, Teknologji ushqimore, Blerta Topalli, FXM, Teknologji ushqimore, Fatos Haziri, FXM, Teknologji ushqimore, Liridona Beqiri, FXM, Teknologji ushqimore, Faik Zeqiri, FXM, Xehetari, Liridon Osmani, FXM, Xehetari dhe Ilaz Gjinovci, FXM, Xehetari.

Ndërsa përfituesit e 25 bursave për studentët që studiojnë në fakultetet jashtë Komunës së Mitrovicës janë: Shpresa Jusufi, Ekonomik, Fatmir Hajrizaj, Ekonomik, Yllka Jetullahu, Ekonomik, Kreshnike Osmani, F.Arteve, Elbenita Kajtazi, F.Arteve, Flutura Sahiti, Edukim, Marigona Uka, Edukim, Arta Shaqiri, FAN, Zana Prekazi, Gj.Angleze, Besfort Kosova, Sociologji, Shkurte Kurti, Sociologji, Milaim Seferi, Sociologji, Ardita Brahimi, Pedagogji, Behar Sadiku, Gjeografi, Valon Pllana, Shkenca kompjuterike, Egzon Jashari, Juridik, Teuta Selmani, Juridik, Teuta Tmava, Juridik, Fatos Morina, Mjekësi, Florent Hasani, Mjekësi, Pranvera Ademi, Mjekësi, Violeta Shaqiri, Mjekësi, Gëzim Ismaili, Mjekësi dhe Sabit Hajra poashtu mjekësi.

Të gjitha palët e pakënaqura me vendimin e Komisionit për përzgjedhjen e përfituesve të  bursave për studentë mund të ushtrojnë ankesë  Kryetarit të Komunës në afat prej 30 ditësh. 
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 2 shkurt 2023

- Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale shqyrton draft-planin e punës për sesionin pranveror 2023. (Ndërtesa e Kuvendit, N303, ora 9:00)

Paneli i Gjykatës së Apelit bën shpalljen e aktgjykimit të apelit në çështjen Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj. (Hagë, ora 9:30)  

- Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGjK) mban mbledhjen e radhës. (Ndërtesa e KGjK-së, ora 10:00)  

- Kuvendi i Kosovës mban seancë plenare. (Kuvendi i Kosovës, ora 10:00)  

- Komisioni Qendror i Zgjedhjeve shënon Ditën Globale të Zgjedhjeve me temën “Pjesëmarrja në zgjedhje në Republikën e Kosovës dhe roli i institucioneve”. (Hotel Sirius, ora 10:00)  

-Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, viziton Komunën e Ferizajt ku do të takohet me kryetarin Agim Aliu. (Ferizj, ora 10:30)

- Zëvendëskryeministrja e Republikës së Kosovës, Emilija Redžepi organizon tryezë të rrumbullakët me rastin e regjistrimit të ardhshëm të popullsisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, salla P38, ora 14:00)