09 Gusht 2022

Ministri Shala nesër në Mal të Zi

Prishtinë, 16 mars - Një delegacion i Republikës së Kosovës, i kryesuar nga Ministri i Ekonomisë dhe Financave, Ahmet Shala, do të udhëtojnë nesër për në Republikën e Malit të Zi.

Gjatë kësaj vizite, Ministri Shala së bashku me bashkëpunëtorët e tij pritet të takohen me Zëvendëskryeministrin  dhe Ministrin e Financave të  Republikës së Malit Zi, Igor Lukšič, dhe përfaqësues të tjerë  të shtetit të Malit të Zi.

Me këtë rast do të bëhet edhe nënshkrimi i marrëveshjes ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Republikës së Malit të Zi mbi bashkëpunimin dhe ndihmën reciproke në çështjet doganore. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 9 gusht 2022

- Lëvizja FOL organizon konferencë për media me ç’ rast do të publikoj gjetjet nga monitorimi i realizimit të Planit Vjetor të Punës së Qeverisë për periudhën janar- qershor 2022. (Zyret e Lëvizjes FOL, ora 11:00)

- Zëvendëskryeministrja për Çështje të Pakicave dhe të Drejtat e Njeriut, Emilija Redžepi, mban takimin me temën “Arsimi i komuniteteve joshumicë në Republikën e Kosovës”, me pjesëmarrjen e të gjithë përfaqësuesve relevant të institucioneve. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 12:00)

- Hapet ekspozita “Ekonomia e Gruas në tregun e punës” e cil paraqet veprat e artistëve të Bosnjës dhe Hercegovinës të cilët në mënyra të ndryshme trajtojnë format e padukshme/të neglizhuara/të panjohura të punës. (Mini Studio në Rr. Nazim Gafurri 25, ora 20:00)