23 Janar 2022

G20 kërkon reformimin e tregut financiar ndërkombëtar

Paris, 31 mars - Pesë shtete të grupit të 20 vendeve më të rëndësishme industriale kërkuan ndërmarrjen e përpjekjeve të reja për reformimin e tregut financiar ndërkombëtar.

Puna nuk ka përfunduar ende, thuhet në një letër  të Presidentit francez Nikolas Sarkozy, Presidentit amerikan Barack Obama, Kryeministrit britanik Gordon Brown, Presidentit koreanojugor Lee Myunk Bak dhe kryeministrit kanadez Stephan Harper.

Letra u publikua në Paris dhe i drejtohet vendeve të tjera anëtare të G20-ës.  

Kalendari

Ngjarjet e datës 23 janar 2022

- Në kuadër të manifestimit “Flaka e Janarit” do të mbahet Festivali i dramës origjinale shqipe “Talia 2022”. (Teatri qytetit të Gjilanit, ora 18:00)