23 Janar 2022

Çertifikohen inspektorët dhe mbledhësit e rinj tatimor

Prishtinë, 26 mars - Në prani të Ministrit të Ekonomisë dhe Financave, Ahmet Shala dhe Drejtorit të përgjithshëm të Administratës Tatimore të Kosovës, Behxhet Haliti, 33 inspektorët dhe mbledhësit e rinj tatimor  u çertifikuan dhe bënë betimin e tyre për respektim të ligjit dhe punë të përgjegjshme .

Ministri për Ekonomi dhe Financa, Ahmet Shala, me këtë rast përshëndeti dhe përgëzoi inspektorët e rinj tatimor dhe u shpërndau certifikatat, “detyra e inspektorit është detyrë e  shenjt dhe është nder për juve që keni mundësinë t’i shërbeni shtetit të Kosovës”. Ai njëherit  kërkoi nga inspektorët dhe mbledhësit e rinj tatimor që të kryejnë me nder dhe profesionalizëm detyrat e tyre. “Shteti ka nevoje për juve, ne kemi nevoje për shtetin”, shtoi ministri Shala.

Drejtori i përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës, Behxhet Haliti, duke përshëndetur të gjithë pjesëmarrësit për  realizimin e misionit të shenjt të ATK-së,  kërkoi  nga ata që gjatë shërbimit në ATK të kryejnë me besnikëri detyrat të cilat u janë besuar dhe të respektohen të drejtat njerëzore, të mos keqpërdoret pozita për përfitime materiale dhe gjithashtu t’iu  binden udhëzimeve të plotfuqishme të ATK-së. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 23 janar 2022

- Në kuadër të manifestimit “Flaka e Janarit” do të mbahet Festivali i dramës origjinale shqipe “Talia 2022”. (Teatri qytetit të Gjilanit, ora 18:00)