23 Janar 2022

Beqaj jep dorëheqje Gërxhaliu kryetar i OEK-ut

Prishtinë, 6 prill - Këshilli Drejtues i Odes Ekonomike te Kosovës u informua sot mbi dorëheqjen e kryetarit te deritashëm, Besim Beqaj, i cili është zgjedhur ministër i integrimeve ne Qeverinë e Republikës se Kosovës dhe me këtë rast përkrahu vendimin e kryetarit qe u.d. te kryetarit te jetë nënkryetari aktual, Safet Gërxhaliu i cili gjithashtu ne mënyrë unanime iu propozua Kuvendit te OEK-ut qe ta zgjedh për kryetar.

Këshilli Drejtues gjithashtu vendosi qe kandidati për kryetar te OEK-ut t'i propozoj Kuvendit teOdes kandidatin për nënkryetar te ardhshëm.

Mbledhja e Kuvendit te Odes duhet të mbahet ne afatin tre mujor nga dita e zgjedhjes se u.d. te kryetarit te OEK-ut.

Këshilli Drejtues vlerësoi lartë punën dhe kontributin e kryetarit te deritashëm te Odes, Besim Beqaj dhe i uroi suksese ne kryerjen e funksionit te ministrit te Qeverise se Kosovës. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 23 janar 2022

- Në kuadër të manifestimit “Flaka e Janarit” do të mbahet Festivali i dramës origjinale shqipe “Talia 2022”. (Teatri qytetit të Gjilanit, ora 18:00)