18 Tetor 2021

Ekonomi

Shahini: Serbia kot ankohet

Prishtinë, 23 gusht- Megjithëse se Agjencia Kosovare e Privatizimit (APK), nuk e zë shumë punë të madhe, kërcënimin që qeveria e Serbisë, ka bërë ndaj privatizimit në Kosovës, ka zëra se kjo mund të ndikoj tek... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 Tetor 2021

 - Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve dhe Auditorja e Përgjithshme e ZKA-së raportojnë para Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike lidhur me shqyrtimin e Raportit Vjetor të Auditimit për vitin 2020. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N10, ora 10:00)

- Fondacioni Kosovar Trashëgimia Kulturore pa Kufij, CHwB Kosova organizon Ilucidare Playground: “Guralec: Moving Rocks” dhe Konferencën “Përtej mureve dhe bindjeve”. Kinema Jusuf Gërvalla në Pejë