07 Gusht 2022

Ekonomi

Gjysmë milionë të papunë në BeH

Sarajevë, 13 gusht - Numri i të papunëve në Bosnjë e Hercegovinë (BeH) deri në qershor arrin 511.783 persona të papunë, lajmëroi Agjencia boshnjake për punësim. Lexo

Greqia fundoset në recesion

Athinë, 13 gusht - Ekonomia greke ka realizuar rënie prej 3.5 për qind në kuartalin e dytë të këtij viti në krahasim me periudhën e njëjtë... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 8 gusht 2022

 - Universiteti i Biznesit dhe Teknologjisë mban konferencën e Akademikëve të Diasporës. (Parku Shkencor Inovativ i UBT-së në Lipjan, ora 9:00)

- Qendra e Lëvizjes Vetëvendosje! në Prishtinë mban konferencë për media. (Pallati i Drejtësisë, objekti A, ora 11:30)

- Grupi Parlmentar i Lëvizjes Vetëvendosje! mban konferencë për media. (Holli i Kuvendit. ora 14:00)

- Fondacioni Lumbardhi hap ekspozitën " Çka nëse historia do të na përkiste neve?" të kuruar nga Kumjana Novakova. (Shtëpia e Shani Efendiut në Prizren, ora 20:00)

- Dokufest dhe Lumbardhi organizojnë koncertin e Hercules & Love Affair. (Kino Bahçe!, ora 20:00)