18 Gusht 2022

Ekonomi

KDI: Korrupsion po bëhet gjithnjë e më shqetësues

Prishtinë, 10 nëntor - Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) vlerëson se Raporti i Progresit i Komisionit Evropian, ka vënë në pah edhe një herë të metat sistematike të institucioneve kosovare në raport me korrupsionin. Lexo

KE-ja ndan 13 milionë për

Mitrovicë, 10 nëntor - Kryetari i komunës së Mitrovicës, Avni Kastrati, Besime Kajtazi nga Zyra Ndërlidhëse e Komisionit Evropian në Kosovë dhe Faruk... Lexo

KE: Kritika Kosovës për korrupsionin

Bruksel, 4 nëntor - Komisioni Evropian ka publikuar raportet e progresit për vendet e Ballkanit Perëndimor dhe vendet tjera kandidate për anëtarësim në Bashkimin... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 gusht 2022

 - Mbahet seanca në rastin e falsifikimit të tenderit 800 mijë euro për rinovimin e objektit të PSRK-së ndaj të akuzuarit Tahir Sopa, përfaqësues i firmave “NBT ING SHPK” dhe “NPN Bajramaj”. (Pallati i Drejtësisë, ora 9:30)

- Komuna e Rahovecit mbant dëgjimi publik për buxhetin e vitit 2023 më bashkësit lokale, lagjet urbane dhe përfaqesues të shkollave. (Shtëpia e Kulturës 'Mensur Zyberaj' në Rahovec, ora 10:00)

- Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës mban konferencë për media e cila ndërlidhet me shpalljen e grevës së përgjithshme. (Zyrat e BSPK-së, ora 13:00)

- Fondacioni Shtatëmbëdhjetë organizon hapjen e programit Rezidenca 17. (Shtëpia e Hivzi Sulejmanit në lagjen Taslixhe, ora 18:00)