25 Tetor 2021
Hani i Elezit, Shtimja dhe Mitrovica, komunat me transparencën më të lartë buxhetore Prishtinë, 24 tetor - Sot, Instituti GAP publikoi raportin ”Indeksi i Transparencës Buxhetore të Komunave 2020”. Komunat me transparencën më të lartë buxhetore në vitin 2020 janë Hani i Elezit (100 pikë), Shtimja (86 pikë) dhe Mitrovica (85 pikë). Ndërsa, komuna e Zubin Potokut, Leposaviqit dhe Zveçanit nuk kanë mbledhur asnjë pikë në indeks, duke mos publikuar asnjë dokument buxhetor apo organizuar ndonjë dëgjim buxhetor me qytetarë. Lexo
Konfiskohet drogë gjatë një operacioni policor në Suharekë Prishtinë, 24 tetor - Policia e Kosovës ka njoftuar se Drejtoria për Hetimin dhe Luftimin e Narkotikëve - Njësia në Prizren dhe Njësia e Ferizajt, gjatë punës operative dhe... lexo
Promovohet libri i autores shqiptare në Kolegjin e Harvardit Harvard, 24 tetor - Libri 'Barrë dhe Bekim' i autores shqiptare me bazë në Zvicër, Shqipe Sylejmani, u promovua për herë të parë në SHBA në Kolegjin e Harvardit... lexo