23 Tetor 2021

Kërkohet hapja e çerdheve

Prishtinë, 20 shtator - Sot u mbajt takim  në zyre të Sindikatës të Sektorit Privatë të  Kosovës, në mes të kryetarit te sindikatës Jusuf Azemi  dhe  përfaqësuesve të Asociacionit  te Institucioneve  Private Parashkollore.  

Përfaqësueset e AIPP  kërkuan nga kryetari sindikatës  mbështetje e plotë për reagim të menjëhershëm për hapjen e çerdheve /kopshteve private.  

Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës dhe Asociacioni i Institucioneve Private Parashkollore,  brenda dy ditësh do të dalin me një  komunikatë të përbashkët drejtuar Qeverisë së Kosovës,  për kërkesat e tyre  konkrete. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 23 Tetor 2021

- Shoqata për Teknologji të Informacionit dhe Komunikimit të Kosovës - STIKK organizon diten e dytë të edicionit te 10-të të festivalit të teknologjisë “KosICT”. (Ambientet e “ITP Park” në Prizren, ora 10:00)

- Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mban mbledhjen e radhës. (Selia e KQZ-së, ora 11:00)

- Shfaqet video programi "Pranverë e përhershme, behar i vonuar" nga Protocinema në bashkëpunim me Fondacionin Lumbardhi. (Kino Lumbardhi, ora 12:00)

- Mbahet dita e dytë e edicionit te tretë te festivalit Lahuta, Okarina Polifionia. (Ambientet e Qendrës për zhvillimin e kultures tradicionale në Prishtinë, Rruga Xheladin Hana nr. 98, ora 15:00)