25 Shtator 2021
BQK merr vendim për revokim të licencës së siguruesit “Kosova e Re” Prishtinë, 24 shtator - Bazuar në kompetencat dhe përgjegjësitë e Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, që rrjedhin nga neni 36 dhe 67 i Ligjit për BQK-në, si dhe në pajtim me nenin 16, nenin 99, nenin 100 dhe nenin 124 të Ligjit për Sigurimet, në takimin e mbajtur më datë 26 prill 2019, Bordi Ekzekutiv i BQK-së ka marrë Vendim që Siguruesit “Kosova e Re”, t’i revokohet Licenca nr. 007 e datës 25 prill 2002, e lëshuar nga Autoriteti Bankar dhe i Pagesave të Kosovës (BPK), paraardhëse ligjore e BQK-së. Lexo
Ministrja Gërvalla nënshkruan memorandum mirëkuptimi me Belizenë New York, 24 shtator - Në prani të Presidentes së Republikës së Kosovës, znj. Vjosa Osmani dhe Kryeministrit të Belizesë, John Briceño, Ministrja e Punëve të... lexo
Presidentja Osmani kërkoi mbështetjen e Holandës për liberalizimin e vizave New York, 24 shtator - Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani dhe ministrja e Jashtme, Donika Gërvalla, në margjinat e Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së,... lexo