30 Maj 2020

Për herë të parë në Kosovë mbahet Festivali i Peshkimit dhe Gatimit

Istog, 14 korrik - Kompania "Trofta" dhe klubet e Peshkimit në bashkëpunim me Odën e Afarizmit të Kosovës organizojnë "Festivalin e Peshkimit dhe Gatimit". 

Festivali është garues dhe ka për qëllim promovimin e sportit të peshkimit dhe kulinarisë së peshkimit.

Pjesëmarrës garë janë nga biznesi, klubet e peshkimit, shoqëria civile të cilët e kanë pasion këtë sport. 

Ky festival mbahet për herë të parë në Kosovë dhe pretendon te jetë tradicional.

Festivali mbahet soy në ambientët e restorantit "Trofta" në Istog.
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 30 Maj 2020

- Instituti Demokratik i Kosovës / Transparency International Kosova organizon konferencën për media ku do të shpalosen gjetjet preliminare nga monitorimi i aktiviteteve të prokurimit të Ministrisë së Shëndetësisë gjatë kohës së pandemisë. (Hotel Sirius, ora 11:00)