09 Shkurt 2023

OHT prezanton projektin për zhvillimin e turizmit "Made in Kosova"

Prishtinë, 8 dhjetor - Oda e Hotelierisë dhe Turizmit të Kosovës (OHT) organizon ceremoninë zyrtare të prezantimit të projektit “Made in Kosova” që do të mbahet sot në Prishtinë.

Qëllimi i këtij projekti është Zhvillimi i turizmit dhe sensibilizimi i institucioneve për krijimin e projekteve ideore për turizëm të cilat ndikojnë të zhvillim socio-ekonomik.

Promovimi i web-faqes dhe krijimi i reklamës me titra në gjuhë të huaj dhe sponsorizim në projektin “Made in Kosova”.

Në këtë ceremoni do të marrin pjesë përfaqësues të Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës, përfaqësues nga ministritë tjera, përfaqësues të komunave të Kosovës si dhe përfaqësues nga organizata dhe shoqata tjera.

Projekti është financuar nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës dhe përmes tij synohet promovimi i resurseve natyrore të Republikës së Kosovës.
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 9 shkurt 2023

- Kuvendi i Republikës së Kosovës mban seancë plenare. (Kuvendi i Kosovës, ora 10:00)

- Këshilli Gjyqësor i Kosovës mban mbledhjen e radhës. (Objekti i KGJK-së, ora 10:00)

- Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, viziton Komunën e Podujevës, ku do të pritet nga kryetari Shpejtim Bulliqi. (Podujevë, ora 10:00)

- Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, dhe kryetari i Podujevës, Shpejtim Bulliqi, do të përurojnë Qendrën e Mjekësisë Familjare në Gllamnik. (Fshati Gllamnik, Podujevë, ora 11:00)  

- Komuna e Prizrenit nënshkruan Agjendën e Kontratës Sociale për Prizrenin, që është zotim i përbashkët i Komunës dhe qytetarëve për përmirësimin e komunikimit, bashkëpunimit dhe veprimeve kolektive. (Këndi Amerikan në Prizren, ora 11:00)

- Federata e Boksit organizon ceremoninë e ndarjes së çmimeve “Laureatët e viti 2022”. (Hotel Sirius, ora 17:00)