08 Gusht 2020

AKB publikon një studim hulumtues për efektet e taksës 100% një vite pas

Prishtinë, 4 dhjetor - Aleanca Kosovare e Bizneseve (AKB) do të organizojë sot një konferencën për media me temë "Taksa 100% një vite pas".

Gjatë kësaj konference do te publikohet një studim Hulumtues për Efektet e Taksës 100%  një vit pas si dhe ndikimi i saj në Ekonominë Vendore.

Të ftuar në këtë konferencë janë Përfaqësues te institucioneve vendore, Institucionet Akademike dhe Hulumtuese, Universiteteve private dhe publike përfaqësuesit e Bizneseve, shoqëria civile dhe mediat e shkruara dhe elektronike.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 7 Gusht 2020

 - Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit COVID-I9 nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës shqyrton planin operativ te punës. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N10, ora 9:30)

- Drejtori i Përgjithshëm i ATK-së Ilir Murtezaj do të mbaj konferencë për media, në të cilën do të prezantoj aktivitetet e zhvilluara, si dhe rezultatet e arritura të ATK-së. (Qendra e Shërbimit të Tatimpaguesve, ish-ndërtesa e Gërmisë, ora 10:00)

- Vazhdimi i seancës plenare të Kuvendit të Republikës së Kosovës. (Salla e Kuvendit, ora