03 Korrik 2022

Tregti

Më 8 korrik do të mbahet ankandi i Letrave me Vlerë

Prishtinë, 1 korrik - Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve (MFPT) ka njoftuar se më 8 korrik do të mbahet ankandi i tetë për vitin 2022. Në këtë ankand sipas MFPT-së do të emetohen Obligacione me maturitet 5 vjeçar në... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 2 korrik 2022

- Qendra për Shërbime Humane dhe Zhvillim në bashkëpunim me Zyrën e UNICEF-it, organizon një aktivitet me prindërit dhe fëmijët për të përmbyllur “Muajin e Prindërimit”. (Parku i Gërmisë, ora 9:30)

- Komisioni për Arsim nga Lidhja Demokratike e Kosovës- Dega Gjilan, mban konferencë për medie. (Selia e LDK-së, ora 11:00)