29 Maj 2020

Sot nis asfaltimi i rrugës “Nedakovc - Smrekovnicë - Vushtrri”

Prishtinë, 7 maj - Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit (MIA) ka njoftuar se për shkak të zhvillimi të punimeve nga sot deri te shtunën do të bëhet asfaltimi i segmentit rrugor  “Nedakovc - Smrekovnicë - Vushtrri”.

"Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit, njofton se për shkak të zhvillimi të punimeve, nga  sot më 7 maj deri më 9 maj ditë e shtunë do të bëhet asfaltimi i segmentit rrugor  “Nedakovc-Smrekovnicë - Vushtrri” Lot 3, në rrugës Nacionale N2, Prishtinë - Mitrovicë", bën të ditur MIA.

Ministria ka kërkuar nga të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion, që të shfrytëzojnë rrugët tjera të mundshme!​

Kalendari

Ngjarjet e datës 29 Maj 2020

- Mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Kuvendit Komunal të Prizrenit, e thirrur nga kryesuesi i Kuvendit. (Salla e shtëpisë së kulturës "Xhemajli Berisha", ora 10:00)

- Mbahet mbledhje e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike, shqyrëtohet  raporti vjetor i përformancës se Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2019. (Kuvendi i Kosovës, salla N302, ora 10:00)

- Mbahet mbledhja e pestë e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit për vitin 2020, në të cilën do të bëhët shqyrtimi i propozim vendimit për bartjen e tejkalimit të të hyrave vetanake nga viti 2019.  (Salla e mbledhjeve të Kuvendit Komunal, në objektin e ri të komunës, ora 10:00)

- Mbahet mbledhja e radhës e Këshillit Gjyqësor të Kosovës. (Objekti i KGjK-së, ora 14:00)