27 Nëntor 2022

Konkursi për drejtor të ANP, konkurojnë 12 kandidat

Prishtinë , 11 shkurt - Në konkursin për Kryeshef Ekzekutiv të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës (ANP) i cili edhe është mbyllur zyrtarisht dje kanë konkuruar 12 kandidat.

Deri në fund të konkursit kanë aplikuar kandidatët si vijon:

1. Enis Shatri

2. Driton Morina

3. Isak Krasniqi

4. Fidan Bahtiri

5. Nazmi Halimi

6. Naser Ramadani

7. Avdullah Hoxha

8. Agim Dibrani

9. Nexhat Bala

10. Atdhe Dema

11. Agron Mustafa

12. Nuri Bahtijari

Kalendari

Ngjarjet e datës 27 nëntor 2022

- Në shënim të 110-vjetorit të Pavarësisë Shqipërisë do të mbahet mbledhje e përbashkët e Kuvendit të Republikës së Kosovës dhe Kuvendit të Republikës së Shqipërisë. (Kuvendi i Shqipërisë në Tiranë, ora 10:00)

- Me rastin e Ditës së Forcës, Ministria e Mbrojtjes dhe Forca e Sigurisë së Kosovës organizojnë “Ditën e Hapur’’ në të cilën do të marrin pjesë edhe udhëheqësit më të lartë shtetërorë, si dhe përfaqësuesit ushtarakë e diplomatikë të vendeve partnere. (Kazerma “Adem Jashari”, ora 12:00)