10 Gusht 2020

Hapja e kufijve ajror të mundësohet brenda 10 ditësh

Prishtinë, 9 qershor - Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, të martën (09.06.2020), mori pjesë në takimin koordinues të bashkërendimit të veprimeve ndërinstitucionale për fillimin e fluturime për dhe nga ANP “Adem Jashari”.

Ministri Abrashi kërkoi nga të gjitha institucionet relevante që sa më shpejt të përmbushen të gjitha kushtet, të bazuara në udhëzimet që dalin nga Agjencia Evropiane për Sigurinë e Aviacionit Civil (EASA), Organizata Ndërkombëtare e Aviacionit Civil (ICAO) dhe Ministria e Shëndetësisë, për parandalimin e përhapjes së COVID-19, në mënyrë që hapja e kufijve ajror të mundësohet brenda 10 ditësh.

Ky takim është organizuar nga Autoriteti i Aviacionit Civil.

Kalendari

Ngjarjet e datës 9 Gusht 2020

- Qendra në Shtetet e Bashkuara të Amerikës organizon Tubimin e parë interaktiv virtual me Kryeministrin e katërt të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, për të diskutuar situatën aktuale politike në Republikën e Kosovës dhe rolin që mund të luajnë shqiptaro-amerikanët dhe shqiptaro-kanadezët në zgjedhjet e ardhshme. (Virtualisht në Zoom:  https://bit.ly/LVVShBAAug9, 13:00)