27 Nëntor 2022

Dëmtohet ura e Badovcit në magjistralen M25.2

Prishtinë, 17 qershor - Ministria e Transportit dhe Postë-Telekomunikacionit, njofton se në urën e Badovcit, në magjistralen M25.2, në fshatin Hanrovc, është shkaktuar një dëmtim serioz, i cili mund të paraqesë rrezik për trafikun që zhvillohet nëpër atë rrugë.

Me qëllim të sanimit sa më të shpejtë të këtij dëmtimi, Ministria e Transportit dhe Postë-Telekomunikacionit ka kërkuar nga kompania përgjegjëse për mirëmbajtjen e kësaj rruge që të angazhohet për sigurimin e zgjidhjes alternative për zhvillimin e komunikacionit gjatë tërë kohës sa do të zgjasë riparimi i dëmtimit të konstatuar.

Për zgjidhjen e këtij problemi shërbimi përkatës i MTPT do ta informojë opinionin me kohë, njofton Zyra për Informim Publik e MTPT-së.

Kalendari

Ngjarjet e datës 27 nëntor 2022

- Në shënim të 110-vjetorit të Pavarësisë Shqipërisë do të mbahet mbledhje e përbashkët e Kuvendit të Republikës së Kosovës dhe Kuvendit të Republikës së Shqipërisë. (Kuvendi i Shqipërisë në Tiranë, ora 10:00)

- Me rastin e Ditës së Forcës, Ministria e Mbrojtjes dhe Forca e Sigurisë së Kosovës organizojnë “Ditën e Hapur’’ në të cilën do të marrin pjesë edhe udhëheqësit më të lartë shtetërorë, si dhe përfaqësuesit ushtarakë e diplomatikë të vendeve partnere. (Kazerma “Adem Jashari”, ora 12:00)