05 Prill 2020

Telekomunikacion

Hiqet homologimi për automjetet e reja

Prishtinë, 29 tetor - Pas shumë akuzave nga Zyra e Bashkimit Europian, partitë opozitare dhe shoqëria civile Ministria e Infrastrukturës dhe Transporti duke u bazuar në... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 Prill 2020

- Me iniciativë të kryetarit Lutfi Haziri mbahet takimi i kryetarëve të komunave të Agjencionit për Zhvillim Rajonal - Lindje më qëllim ndarjen e përvojave me qëllim të parandalimit të përhapjes së Covid-19. (Qendra Operative Emergjente e cila ndodhet në qendrën e studentëve, përkatësisht te kampusi i shkollave të mesme, ora 11:00)