24 Qershor 2018

Sistemi i planit te hartave Kadastrale në komunën e Prishtinës nuk është duke punuar

Prishtinë, 11 janar - Drejtoria e Kadastrit në Komunë të Prishtinës, ka njoftuar qytetarët se sistemi printimin e kopjeve të planit “Harta Kadastrale/Cadastral Map” nuk është duke punuar.

Drejtoria e Kadastrit e ka njoftuar Agjencionin Kadastral të Kosovës për këtë çështje dhe jemi në pritje të rregullimit të këtij problemi nga ana e Agjencionit Kadastral.

Luten qytetarët që për informata shtesë të kontaktojnë  Agjencionin Kadastral të Kosovës. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 24 Qershor 2018

- NISMa Socialdemokrate mban Kuvendin e dytë të Punës. (Hotel Emerald, ora 14:00)

- Lëvizja Vetëvendosje! mban konferencë për media. (Zyret e Vetevendosjes, ora 14:00)

- Federata e pingpongut të Kosovës do të organizojë Turneun në pingpong për ditën e Çlirimit. (Prishtin, ora 10:00)