03 Gusht 2020

iPhone 4 vjen më 30 shtator

SHBA, 7 shtator - Kanë kaluar disa javë që kur janë diskutuar problemet në lidhje me antenën marrëse të iPhone 4, ndërsa tani flitet iPhone 4 më nuk do të përballet me këto probleme pas datës 30 shtator, pasi nga kjo datë do të ofrohen pajisje të reja që nuk kanë probleme me pranimin e sinjalit.

Raportohet se kompania Apple tashmë ka zgjidhur këtë problem, ndërsa edhe pajisjet e shitura deri më tani, do të mund të evitojnë problemin, përmes disa aplikimeve të reja të cilat do të mund të merren falas përmes internetit.

Kalendari

Ngjarjet e datës 3 Gusht 2020 - Sindikata e Infermierëve, mamive dhe profesionistëve tjerë shëndetësor, mbajnë porotestë simbolike (Para objektit të Qeverisë, ora 10:00)

- Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, sot do të vizitojë Inspektoratin Policor të Kosovës, ku do të pritet nga u.d Kryeshefi, Kushtrim Hodaj. (Ambientet e IPK-së në Hajvali.  ora 10:00)

- Pronarët e pishinave do ta mbajnë një protestë në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë, për t’i shprehur pakënaqësitë për mbylljen e pishinave nga ana e Qeverisë. (Sheshi “Skëndërbeu”, ora 14:00)