25 Maj 2020

Mourinho thotë se Chelsea nuk ka ndryshuar

Milano, 11 shkurt - Jose Mourinho është duke u përgatitur të përballet me ish-klubin e tij Chelsea dhe ish-rivalin e tij të Milanit, Carlo Ancelotti, dhe thotë se blutë janë po thuajse i njëjti ekip të cilin ai e ka lënë.

“Herën e fundit kur isha atje, e përcolla secilin me vëmendje. Madje edhe nxehja para takimit është e njëjtë si në kohën time. Mënyra në të cilën ata mbrohen është e njëjta. Mënyra se si renditen kur ka gjuajtje të lirë është e njëjta. Edhe sistemi i lojës 4-4-2 dhe ndonjëherë 4-3-3 është i njëjti të cilin e kam praktikuar unë”.

“Mendoj se kualiteti i një trajneri të mirë, dhe Ancelotti është trajner i mirë, është të kuptojë lojtarët se në cilin pozicion ndjehen më mirë. Dhe në vend se të bëjë ndryshime të çmendura, duhet shumë pak ta ndryshojë stilin e tashëm, që mjafton për ta ruajtur strukturën fitimtare”, ka thënë Mourinho.

Kalendari

Ngjarjet e datës 25 Maj 2020

- Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, në shenjë nderimi për të burgosurit shqiptarë të vrarë para 21 vjetësh viziton Burgun e Dubravës në Komunën e Istogut. (Burgu i Dubravës ora 10:30)