31 Maj 2020

Euro 2012, është hedhur shorti për grupet kualifikuese

Varshavë, 7 shkurt - Në Varshavë është hedhur shorti për grupet kualifikuese në europianin 2012. Në vazon e parë ishte Spanja, Gjermania, Hollanda, Italia, Kroacia, Portugalia, Franca, Rusia.

 

Në vazon e dytë ishin skuadrat e Greqisë, Çekisë, Suedisë, Zvicrës, Serbisë, Turqisë, Danimarkës, Sllovakisë dhe Rumanisë.

Në vazon e tretë ishin skuadrat e Israelit, Bullgarisë, Finlandës, Norvegjisë, Republikës së Irlandës, Skocisë, Irlandës së Veriut, Austrisë dhe Bosnje Hercegovinës.

Në vazon e katërt ishin Sllovenia, Letonia, Hungaria, Lituania, Bjellorusia, Belgjika, Uellsi, Maqedonia dhe Qiproja. Në vazon e pestë ishin Mali i Zi, Shqipëria, Estonia, Gjeorgjia, Moldavia, Islanda, Armenia, Kazakistani dhe Lihtenshtenji. Në vazon e gjashtë ishin Azerbajxhani, Luksenburgu, Malta, Ishujt Faroe, Andora dhe San Marino.

Pas hedhjes së shortit janë krijuar këto grupe kualifikuese si më poshtë:

Grupi A
1. Gjermania
2. Turqia
3. Austria
4. Belgjika
5. Kazakistani
6. Azerbajxhani

Grupi B
1.Rusia
2.Sllovakia
3. Irlanda
4. Maqedonia
5. Armenia
6. Andora

Grupi C
1.Italia
2.Serbia
3.Irlanda e Veriut
4.Sllovenia
5.Estonia
6.Ishujt Faroe

Grupi D
1.Franca
2.Rumania
3.Bosnja Hercegovina
4.Bjellorusia
5.Shqipwria
6.Luksenburgu

Grupi E
1.Holanda
2.Suedia
3.Finlanda
4.Hungaria
5.Moldavia
6.San Marino

Grupi F
1.Kroacia
2.Greqia
3.Israeli
4.Letonia
5.Gjeorgjia
6.Malta

Grupi G
1.Anglia
2. Zvicra
3. Bullgaria
4. Uellsi
5. Mali i Zi

Grupi H
1.Portugalia
2.Danimarka
3. Norvegjia
4. Qipro
5. Islanda

Grupi I
1.Spanja
2. Ccekia
3. Skocia
4. Lituania
5. Lihtenshtenji

Kalendari

Ngjarjet e datës 30 Maj 2020

- Instituti Demokratik i Kosovës / Transparency International Kosova organizon konferencën për media ku do të shpalosen gjetjet preliminare nga monitorimi i aktiviteteve të prokurimit të Ministrisë së Shëndetësisë gjatë kohës së pandemisë. (Hotel Sirius, ora 11:00)

 

- Lëvizja Vetëvendosje! mban konferencë për media. (Zyret e qendrore të Vetëvendosje, ora 17:00)