29 Maj 2020

Agim Tahiraj, njeriu i sakrificave

Prishtinë, 7 maj - Nuk ka fortë dëshirë që të thotë që jam dikushi por gjithmonë e ka mision punën.

Agim Tahiraj, i takon Gjeneratës së Republikës. Si shumë të tjerë edhe Tahiraj dha kontribut në boks e në sport dhe në aspektet tjera humanitare në kohërat më të vështira, në kohën e okupimit (1991-1999).

Kontribut i tij çmohet shumë edhe sot, i cili më shumë shokë sfiduan pushtuesin serb.

Agim Tahiraj, sot është gjyqtar i boksit dhe ndihet krenar për gjithë at punë që ka bërë në të gjitha aspektet dhe lutet që një ditë boksit të sjellë medalje nga rrafshi ndërkombëtar.

Kalendari

Ngjarjet e datës 29 Maj 2020

- Mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Kuvendit Komunal të Prizrenit, e thirrur nga kryesuesi i Kuvendit. (Salla e shtëpisë së kulturës "Xhemajli Berisha", ora 10:00)

- Mbahet mbledhje e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike, shqyrëtohet  raporti vjetor i përformancës se Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2019. (Kuvendi i Kosovës, salla N302, ora 10:00)

- Mbahet mbledhja e pestë e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit për vitin 2020, në të cilën do të bëhët shqyrtimi i propozim vendimit për bartjen e tejkalimit të të hyrave vetanake nga viti 2019.  (Salla e mbledhjeve të Kuvendit Komunal, në objektin e ri të komunës, ora 10:00)

- Mbahet mbledhja e radhës e Këshillit Gjyqësor të Kosovës. (Objekti i KGjK-së, ora 14:00)