07 Gusht 2020

Lansohet ndërlidhja e sistemeve elektronike të prokurorive dhe policisë

Prishtinë, 10 dhjetor - Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) do të bëj lansimin e ndërlidhjes së sistemeve elektronike të Prokurorit të Shtetit, prokurorive dhe Policisë së Kosovës.

Ndërlidhja e sistemeve elektronike të Prokurorit të Shtetit, prokurorive dhe Policisë së Kosovës, do të ndikojë në shkëmbimin elektronik të dhënave në mënyrë më të shpejtë, të sigurt dhe më efikase.

Në këtë ceremoni do të marrin pjesë Bahri Hyseni, Kryesues i KPK-së; Aleksandër Lumezi, Kryeprokuror i Shtetit dhe Rashit Qalaj – Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës.
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 7 Gusht 2020

 - Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit COVID-I9 nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës shqyrton planin operativ te punës. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N10, ora 9:30)

- Drejtori i Përgjithshëm i ATK-së Ilir Murtezaj do të mbaj konferencë për media, në të cilën do të prezantoj aktivitetet e zhvilluara, si dhe rezultatet e arritura të ATK-së. (Qendra e Shërbimit të Tatimpaguesve, ish-ndërtesa e Gërmisë, ora 10:00)

- Vazhdimi i seancës plenare të Kuvendit të Republikës së Kosovës. (Salla e Kuvendit, ora