03 Prill 2020

ICITAP do të ndihmojë ngritjen e kapaciteteve të organeve të sigurisë

Prishtinë, 25 shkurt - Ministri i Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, Agim Veliu, ka pritur në takim njoftues Menaxheren e Programit të ICITAP-it, znj. Kimberly Riffe.

Ministri Veliu falënderoi znj. Riffe për përkrahjen e vazhdueshme të programit ICITAP në fushën e sigurisë dhe njëkohësisht mirëpret angazhimin dhe mbështetjen e tyre edhe në të ardhmen.

Ndërsa znj. Riffe në këtë takim theksoi se ICITAP do të vazhdojë të përkrah MPBAP-në, dhe do të ofrojë ndihmë në ngritjen e kapaciteteve të organeve të zbatimit të ligjit, me qëllim të rritjes së ambientit të sigurt dhe besimit të ndërsjellë mes komuniteteve.

Kalendari

Ngjarjet e datës 3 Prill 2020

- Banka Qendrore e Republikës së Kosovës mban konferencën për shtyp për zhvillimet në sektorin financiar pas paraqitjes së Pandemisë Covid 19. (Ndërtesa e BQK-së, ora 11:00)

- Kompanitë Rajonale e largimit dhe grumbullimit te Mbeturinave mban konferencë për medie (Zyret e Kompanisë “Pastrimi", ora 12:00)

- Kompania Rajonale e Ujësjellësit 'Prishtina' të bëjë pastrimin e rezervuarit të ujit në objektin prodhues Kroni në komunën e Fushë Kosovës.