10 Gusht 2020

Fol publikon raportin “Pagesat e Vendimeve Gjyqësore nga Komunat”

Prishtinë, 3 korrik -  Lëvizja FOL ka bërë të ditur se do të organizojë konferencë për media, me ç’rast do të publikoj raportin “Pagesat e Vendimeve Gjyqësore nga Komunat - Vitet 2017, 2018, 2019”.

Qëllimi i këtij raporti është paraqitja e pagesave që komunat e Kosovës bëjnë si pasojë e vendimeve gjyqësore.

Konferenca mbahet sot në zyret e Lëvizjes FOL në Prishtinë. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 9 Gusht 2020

- Qendra në Shtetet e Bashkuara të Amerikës organizon Tubimin e parë interaktiv virtual me Kryeministrin e katërt të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, për të diskutuar situatën aktuale politike në Republikën e Kosovës dhe rolin që mund të luajnë shqiptaro-amerikanët dhe shqiptaro-kanadezët në zgjedhjet e ardhshme. (Virtualisht në Zoom:  https://bit.ly/LVVShBAAug9, 13:00)