05 Prill 2020

Shpallje

Shes shtëpinë dhe lokalin me tre ari e gjysme, shtëpia ka 120 metra katror kurse lokali ka 72 metra katror, shtëpija posedon edhe bunar me ujë te pijshëm. Tel: 049 909 641

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 Prill 2020

- Me iniciativë të kryetarit Lutfi Haziri mbahet takimi i kryetarëve të komunave të Agjencionit për Zhvillim Rajonal - Lindje më qëllim ndarjen e përvojave me qëllim të parandalimit të përhapjes së Covid-19. (Qendra Operative Emergjente e cila ndodhet në qendrën e studentëve, përkatësisht te kampusi i shkollave të mesme, ora 11:00)