02 Prill 2020

Veterinarët e Kosovës duan të bëhen me ligj

Gjakovë, 30 gusht  – Me takimin e veterinerëve të regjionit të Gjakovës, kryetari i OVK-së, Arben Sinani, ka përmbyllur turrin informues me veterinarët e terrenit.

“Ishin takime të frytshme dhe përmbajtjesore. U informova nga afër me problemet dhe sfidat e tyre të punës në terren. U premtova me aq sa mundem në realizimin e kërkesave të tyre, që ishin solide, por të dobishme”, tha Sinani.

E veterinarët e regjioneve, teksa kanë falënderuar kryetarin Sinani për turrin e marr, kanë parashtruar para tij shumë kërkesa me interes, e me theks të veçantë kërkesën, që sa më shpejtë OVK të bëhet me ligj.

Ndryshe, kryetari Sinani, po qëndron në Republikën e Malit të Zi, me kërkesën e Odes Veterinare të këtij shteti. Aty po mbahet mbledhja e radhës e odave veterinare të rajonit.

Kalendari

Ngjarjet e datës 2 Prill 2020

- Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, pret në takim kryetarin e AAK-së, Ramush Haradinaj, për t’u konsultuar lidhur me formimin e Qeverisë së re, ose shkuarjen në zgjedhje. (Zyra e Presidentit, ora 10:00) 

- Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, pret në takim kryetarin e Listës Serbe, Goran Rakiq. (Zyra e Presidentit, ora 10:30) 

- Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, pret në takim kryetarin e Nismës, Fatmir Limaj. (Zyra e Presidentit, ora 11:00) 

- Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, pret në takim përfaqësuesit e Grupit Parlamentar 6 Plus. (Zyra e Presidentit, ora 11:30)