06 Prill 2020

OSBE dhe Bashkësia Hebraike e Kosovës shënojnë Ditën e Kujtimit të Holokaustit

Prishtinë, 24 janar - Misioni i OSBE-së dhe Bashkësia Hebraike e Kosovës do të shënojnë Ditën Ndërkombëtare të Kujtimit të Holokaustit, të hënën në Prizren.

Ngjarja do të përbëhet nga një prezantim në panel dhe një ekspozitë fotografike për  viktimat e Holokaustit si dhe për historinë e kulturën hebraike në Kosovë.

Ambasadorë, krerë të organizatave ndërkombëtare, përfaqësues të bashkësive fetare, institucione dhe parti politike, do të marrin pjesë në këtë ngjarje.

Pjesëmarrësve do t’iu drejtohen Presidenti Hashim Thaçi, Shefi i Misionit të OSBE-së në Kosovë, Ambasadori Jan Braathu, Kreu i Bashkësisë Hebraike të Kosovës Votim Demiri, Zëvendës Shefi i Misionit të Ambasadës Amerikane në Kosovë, Nicholas Giacobbe, dhe Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka.

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Prill 2020

- Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRrE) mban seancën e dytë me radhë. (Zyrat e ZRrE-së, ora 10:00)

- Përfaqësues të AAK-së mbajnë konferencë për medie rreth situatës emergjente në ekonomi si pasojë e pandemisë së Coronavirusit. (Selia e AAK-së, ora 13:00)