05 Dhjetor 2020

LVV diskuton ndikimin e moratoriumit për anëtarësim në organizata ndërkombëtare

Prishtinë, 22 tetor - Lëvizja Vetëvendosje (LVV) organizon tryezën virtuale me temë 'Moratoriumi vs shtetësia e Kosovës' në të cilën do të diskutohet për ndikimin e moratorimumi një vjeçar për anëtarësimin e Kosovës në organizata ndërkombëtare, në pozicionin ndërkombëtar të Kosovës.

Në panelin e  parë do të diskutohet e drejta ndërkombëtare dhe marrëdhëniet ndërkombëtare të sfiduara nga zotimi i Qeverisë së Kosovës për moratoriumim për anëtarësimin e Kosovës në organizata ndërkombëtare në Washington.

Ndërsa në paneline e dyte diskutohet "një zotim i paprecendë: Si do ta ndikojë pozitën ndërkombëtare të Kosovës moratorimi për mosaplikim dhe mosanëtarësim në organizata ndërkombëtare". 

Kalendari

Ngjarjet e datës 5 Dhjetor 2020

- Let’s Do It do të shënojë Ditën Ndërkombëtare të Vullnetarëve duke shpallur vullnetarët e vitit 2020. (Zyrat e Let’s Do It, lagjja Pejton, rr. Pashko Vasa, ora 11:00)