09 Gusht 2020

LDD e gatshme për zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare

Prishtinë, 3 nëntor - Kryesia e Lidhjes Demokratike të Dardanisë në mbledhjen e rregullt ka vlerësuar se partia është plotësisht e gatshme për zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare të cilat u.d. së presidentit të Kosovës i ka konvokuar për 12. dhjetor.
 
Në mbledhje gjithashtu u raportua lidhur me aktivitetin e anëtarëve të Kryesisë Qendrore të partisë gjatë vizitave nëpër Degët e LDD dhe u vlerësuar se janë shtuar aktivitetet konkrete në të gjitha rrafshet e organizimit të partisë dhe se zgjedhjet e ardhshme priten me një organizim si asnjëherë më parë.
 
U vlerësua se janë kryer të gjitha përgatitjet e nevojshme për manifestimin e shpalosjes se Platformës për Zgjedhjet Nacionale qe do te mbahet te shtunën, me 6. nëntor ora 12:00,në Hotel Grand Prishtine.
 
Gjithashtu është formuar edhe grupit punues për promovimin e  platformës dhe për fushatën elektorale.
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 9 Gusht 2020

- Qendra në Shtetet e Bashkuara të Amerikës organizon Tubimin e parë interaktiv virtual me Kryeministrin e katërt të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, për të diskutuar situatën aktuale politike në Republikën e Kosovës dhe rolin që mund të luajnë shqiptaro-amerikanët dhe shqiptaro-kanadezët në zgjedhjet e ardhshme. (Virtualisht në Zoom:  https://bit.ly/LVVShBAAug9, 13:00)