10 Gusht 2020

Kryeministri Thaçi, emëron nëntë zëvendësministra

Prishtinë, 7 qershor - Në vazhdën e reformave afirmative që ka ndërmarrë Qeveria e Republikës së Kosovës, që kanë për qëllim shtimin e efikasitetit dhe efektshëmrisë së punës së qeverisë në periudhën vijuese dhe duke u bazuar në nenin 94, paragrafin (1) dhe (4) të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka marrë vendim për emërimin e nëntë zëvendësministrave, në pozitat, si vijon:
Emin Krasniqi, emërohet Zëvendësministër i Ministrisë së Transportit dhe Post-Telekomunikacionit

Idriz Vehapi, emërohet Zëvendësministër i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor

Naim Fetahu, emërohet Zëvendësministër i Ministrisë së Administratës Publike

Zenun Pajaziti, emërohet Zëvendësministër i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale

Imri Ahmeti, emërohet Zëvendësministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme

Arban Abrashi, emërohet Zëvendësministër i Ministrisë së Integrimeve Evropiane

Xhabir Morina, emërohet Zëvendësministër i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

Dardan Gashi, emërohet Zëvendësministër i Ministrisë së Integrimeve Evropiane

Gani Elshani, emërohet Zëvendësministër i Ministrisë së Kulturës Rinisë dhe Sportit
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 9 Gusht 2020

- Qendra në Shtetet e Bashkuara të Amerikës organizon Tubimin e parë interaktiv virtual me Kryeministrin e katërt të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, për të diskutuar situatën aktuale politike në Republikën e Kosovës dhe rolin që mund të luajnë shqiptaro-amerikanët dhe shqiptaro-kanadezët në zgjedhjet e ardhshme. (Virtualisht në Zoom:  https://bit.ly/LVVShBAAug9, 13:00)