13 Qershor 2021

Opinion

Monografia e Prishtinës

Duke e shfletuar ketë dokument vetvetiu vjen deri te mishërimi me jetën urbane në “kasabën” e dikurshme të Prishtinës,të shekullit të kaluar. Në libër është përshkruar periodë e përfshirë nga koha e... Lexo

Ethet e zgjedhjeve

Fundviti i 2010-tёs Kosovёn e kaploi një turbulencё e thellë. Ajo mori goditje të njëpasnjëshme, si: rënja e Qeverisё së koalicionit,dhe... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 13 Qershor 2021 - Klubi Off Road Prizreni organizon ngjitje në Maje tek Liqenet. (Përball Qendrës Sportive ”Sezair Surroi” në Prizren, ora 10:00)
 
 - Me rastin e shënimit të 14 Qershorit, Ditës së Çlirimit të komunës së Rahovecit mbahet finalja në futboll të vogël. (Palestra Sportive“Mizahir Isma”, ora 18:00)