06 Korrik 2020

Opinion

Rrenacaku i vogël i Lëvizjes "Vetëvendosje"

Gjatë jetës sime më ka rënë të lexoj, dhe po lexojmë përditë, lloj-lloj shkrimesh në gazeta e revista të shumta dhe në gjuhë të ndryshme. Kam lexuar plotë shkrime ku pas një të vërtete (një fakti) futeshin... Lexo

Eulexi “copy” e Unmik-ut

Rasti i fundit i veprimit të përsonit më të afërt të Shefit të Eulexit, z. Xavier Bout de Marnhac, “kaobojit”, Stefan Loren, (kuptohet bashkëkombas i... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Korrik 2020

- Oda Ekonomike e Kosovës do të mbajë konferencë të jashtëzakonshme për media lidhur me zhvillimet e fundit me përhapjen e pandemisë dhe ndikimet në ekonomi. (Objekti i Odës Ekonomike të Kosovës, ora 10:30) 

- Komuna e Rahovecit mban dëgjim publik me banorët e fshatrave Krushë e Madhe, Celinë, Nagavc për përgatitjen e buxhetit për vitin 2021 dhe kornizës afatmesme 2021-2023. (Objekti i Qendrës Rinore në fshatin Krushë e Madhe, ora 19:00)

- Komuna e Rahovecit mban dëgjim publik me banorët e fshatrave Hoçë e Vogel dhe Brestoc për përgatitjen e buxhetit për vitin 2021 dhe kornizës afatmesme 2021-2023. (Objekti i  Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Heronjtë e Kosovës” në fshatin Hoçë e Vogël, ora 20:00)